Skandináv stílus

Hűvös esték a kandalló mellet forró csokit iszogatva,bekuckózva egy meleg pléd alá,erdő,rénszarvas,hó. Ez juthat előszőr eszünkbe a skadináv szó hallatán,pedig jelen van a lakberendezésben,belsőépítészetben is,letisztult formavilágával,eleganciájával. Mottó:”A kevesebb,több”. Természetes színek,mint a hófehér,krém,bézs,szürke és barna árnyalatai dominálnak.

Fa,fa és még több fa. Szépség és természetesség. Praktikusan,de egyben időtállóan berendezett,barátságos terek. A stílus alappillére a környezettel való harmónia,ami megjelenik a burkolatokban,elsősorban a parketták terén. Az étkező,nappali,a konyha egy nagy térben helyezkedik el és ezt a hatást növeli az egybefüggő padló felület. Rögtön meg is említenénk a Haro gyár SPA kétrétegü parkettáit,az Oak Markant brushed-t és Fumed Oak Invisible markant brushed-t.

Ezek akár fürdőszobánk szépségét is növelhetik.Amennyiben a hajópadló típus kedvelői vagyunk,az Oak Sand White markant brushed naturaDur felülete számunkra kiváló választás,főként,ha a bevállalósak vagyunk és parkettával burkolnánk le konyhánkat is,mivel olaj és lakk felületkezelést is kapott ez a gyönyörű szalagparketta.És a még több fa érdekében,vigyük fel a falra is,Haro rögzítő rendszer segítségével.

Azok számára,akiknél elsősorban a design az elsődleges,számukra is van ajánlatunk,mégpedig az Egger Verdon Oak white hosszanti oldalon fózolt,végtelenített mintás laminált padló,álomszép felülettel. A hatás nem maradhat el.Nézzünk meg egy nedvességálló padlót is,a Haro Sicilia white-ot,ezt akár az egész lakásba bevihetjük,minden helyiséget leburkolva.Ne kerülje el a figyelmünket a Skandinavian Oak laminált padló,mint látjuk a nevében is hordozza e stílus jegyeit. A mosdónk és kádunk mindenképpen legyen a Marmorin Balia koncepciója,a letisztult,szögletes,mégis finoman lekerített vonalaival.

Ez a stílusirányzat alkalmazkodik a rusztikusság kedvelőihez és a divat követőkhöz is.Lépést tart a trendekkel és képes a megújulásra.