Retro stílus

Amennyiben vagány és lázadó és az élénk színek kedvelője vagy,akkor ez a Te stílusirányzatod.

Az 50-es,60-as,70-es évek Amerikáját idézi és természetesen jelen van a lakberendezésben is. Nincsenek szabályok,kreatív módon keverhetők a kedvenc elemek,így bárki saját stílust alkothat meg a Retron belül. Erőteljes színek,a fekete,fehér,narancssárga,pink,a kék,a zöld és a piros árnyalatai párosíthatók egymással. Csíkok,hullámok,sokszögek és hatalmas virágok,amelyek még a meleg burkolatokon is megjelennek. Egyetlen,idézőjelben hátránya,hogy nem jellemző a természetesség,anyaga inkább a műanyag,de jó hír,hiszen a Desingflooring LVT padlói megoldást nyújtanak.

Újrahasznosított anyagokból készülnek és nem tartalmaznak flatátot,nehézfémeket,de éppen azért mert műanyag padlóról lévén szó,100%.ban vízállóak,vagyis akár az egész otthonunkat leburkolhatjuk ezekkel a termékkel,még a falra is feltehetjük fürdőszobákban és konyhákban a megszokott csempe helyett. Lehetőséget nyújt az említett színkavalkád megvalósítására a Kaleidoscope palettája,amivel létrehozható geometrikus,3D design és a klasszikus halszálka is,mint a Rubens Lime Washed Oak,ha valaki egy kicsit visszafogottabbá szeretné a maga számára tenni a stílust.

Mivel fő szempont a könnyű kezelhetőség,ezért a vinyl padló kitűnő választás. Azért meg kell említeni a Haro gyár Disano SmartAqua Artdesign Crema nedvességálló padlóját,amiben megtalálható egy kis természetesség a HDF és a parafa hordozó rétegnek köszönhetően,illetve hasonló felülettel az Egger Tarragone stone laminált padló.Szaniterben a Marmorin gyár Lazur öntött márványból készült,pultra tehető mosdóját emelnénk ki és az Ewit gránit mosogatót. Ez egy múltidéző,formabontó irányzat,amely nem mellőzi a vidámságot,játékosságot,bohókás hangulatot